Başkan Aygün’den Meclis Üyelerine Plaket

04 Mart 2024 10:27
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Aygün, plaket takdiminde bulundu

BEŞ YILLIK HİZMET SÜRECİ

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, 2019 yılının Mart ayında başlayan görev süresinin sonuna yaklaşılması sebebiyle Derince Belediyesi Meclis Üyeleriyle Yelken Kafe Toplantı Salonu’nda düzenlenen programda bir araya geldi. Meclis üyeleri ile yemek yiyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yaptığı konuşmada tüm meclis üyelerine görev süreleri boyunca yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

 

BAŞKAN AYGÜN’DEN TEŞEKKÜR

Başkan Aygün yaptığı değerlendirmede “2019-2024 yılları arasında ilçemize beş yıl boyunca birlikte hizmet ettiğimiz değerli meclis üyelerimizle bir araya geldik. Sunmuş oldukları hizmet ve katkılarından dolayı kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi. Etkinliğe katılan Derince Belediyesi Meclis Üyesi ve Cumhur İttifakı Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin de düzenlenen program nedeniyle Başkan Aygün’e ve meclis üyelerine teşekkür etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X