Başkan Büyükakın, AK Parti Karamürsel teşkilatının pikniğine katıldı

03 Temmuz 2023 11:59
Başkan Büyükakın, AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatının düzenlediği piknik organizasyonuna katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatının vefa dolu pikniğine katılarak, birlik, beraberlik ve geçmişe vefanın ne kadar önemli olduğunu dile getirdi. AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete’nin ev sahipliğinde gerçekleşen piknik organizasyonuna AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Sami Çakır’da katıldı. Türkiye'nin siyasi sahnesinde önemli bir yer tutan ve uzun yıllardır hizmet veren AK Parti’nin fedakâr teşkilat üyeleriyle buluşan Başkan Büyükakın, birliktelik sonrası yaptığı açıklamada, “AK Parti bir vefa hareketidir, bir kardeşlik hareketidir. AK Parti aynı zamanda eser siyasetini merkezine almış bir partidir. Yakalanan her başarıda teşkilatlarımızda gönülden çalışan binlerce kardeşimizin emeği var” dedi.

“DAYANIŞMANIN NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUNU GÖRDÜK”

Kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin dört bir yanında teşkilatlarıyla aktif olarak çalışmalarını sürdüren AK Parti’nin Kocaeli teşkilatları da sağlam bir dayanışma ve vefa kültürünü sürdürmesiyle de öne çıkıyor. Vefa bilincinin öne çıktığı, birbirine bağlılık, sadakat, şükran ve güçlü bir dayanışma duygusunu ön planda tutarak bu kadim millete hizmet eden AK Parti teşkilatları, üyeler arasında güçlü bir bağ kurarak da başarıyla yürütülen projelere imza atmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, vefa ve ülke sevgisiyle Kocaeli’ne ve doğal olarak ülkeye hizmet ettiklerini dile getirerek, “Bu piknik sayesinde bir kez daha gördük ki kentini, insanını, ülkesini düşünen teşkilat üyeleri arasında ki dayanışmanın ne kadar güçlü olduğunu. Bu organizasyonla geçmişteki başarılar, teşkilat çalışmaları ve hatıralar üzerine sohbetler yapıldığını gördük. Anıların paylaşıldığını ve geleceğe dönük heyecanların şimdiden başladığını gördük” şeklinde konuştu.

“BİZLERİN ÇALIŞMA MOTİVASYONUMUZU DAHA DA ARTIRDI”

Bu piknik organizasyonu aynı zamanda teşkilat mensupları arasında güçlü bir iletişim ağı oluşturmayı da amaçladığının altı çizilen etkinlik sonrası açıklamasını sürdüren Başkan Büyükakın, “Teşkilatımız sayesinde etkin bir yönetim de sergiliyoruz. Bizler biliyoruz ki ülkemize ve bu şehre hizmeti AK Parti kadroları, AK Parti teşkilatları yapar. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi teşkilatlarımızla birlikte bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye ve Kocaeli olacağız. Karamürsel teşkilatımızın kıymetli üyeleri ile piknikte bir araya gelmek, bizlerin çalışma motivasyonumuzu daha da artırdı. Şunu çok net olarak biliyoruz ki inşallah teşkilatımızın bu birlikteliğiyle büyük başarılara daha imza atacağız. Cumhuriyetimizin yeni asrındaki hayal ve hedeflerimizi, önce Türkiye Yüzyılı vizyonu başlığının altında gerçekleştirmek için Kocaeli’den çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X