Başkan Söğüt’ten Ankara çıkarması

17 Kasım 2023 22:11
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ankara’ da bir dizi ziyaretler de bulundu. Kocaeli ve Gümüşhane Milletvekilleri ile bir araya gelen Başkan Söğüt, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ı da ziyaret etti.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ankara’ da bir dizi ziyaretler de bulundu. İlk olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz’ı ziyaret eden Başkan Şener Söğüt, Körfez’de yapılması planlanan çalışmalarla ilgili de kendisiyle istişarede bulundu. Sohbet ortamında gerçekleşen buluşma sonrasında Boyraz, ziyareti dolayısıyla Başkan Söğüt’e teşekkür etti.

 

KOCAELİLİ VEKİLLERLE BULUŞTU

Başkan Söğüt daha sonra ziyaretlerine Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde devam etti. Burada ilk olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Genel Merkez Yerel Yönetim Başkan Yardımcısı Cemil Yaman’ı ziyaret etti. Hemen ardından da AK Parti Kocaeli Milletvekili, Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu’nu ziyaret etti.

 

OFİSLERİNDE ZİYARET ETTİ

Başkan Söğüt, ziyaret turunda daha sonra Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ile bir araya geldi. Hemen ardında da Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz ve Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye ziyarette bulundu. Karşılıklı sohbet havasındaki ziyarette Başkan Söğüt vekiller misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

 

ZENBİLCİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Söğüt ayrıca Gümüşhane Milletvekilleri Celalettin Köse ve Musa Küçük’ü de meclis içerisindeki ofislerinde ziyaret etti. Son olarak da Adana Milletvekili ve AK Parti Bölge Koordinatörü Ahmet Zenbilci’yi ziyaret eden Başkan Söğüt, kendisine yeni görevinden dolayı tebrik etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X