KURT İLE AVLANIP ÇOBANLA AĞLAMAK... BİTMEZ'İN TAZİYE MESAJINA VATANDAŞLARDAN SERT TEPKİ!

17 Mayıs 2023 09:33
PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile gizli ittifak halinde olan altılı masa ortaklarının şehitlerimiz için taziye mesajları yayınlamalarına tepkiler büyüyor.

 CHP kontenjanından listeye giren ve CHP Kocaeli Milletvekili seçilen Saadet Partisi Genel Başkan Hasan Bitmez, sosyal medya hesabı üzerinden şehitlerimiz için taziye mesajı yayımladı. O mesaja vatandaşlardan tepki yağdı.

BİTMEZ’DE PKK’NIN İSMİNİ KULLANMADI

Şırnak'taki terör operasyonunda PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonrası üç jandarma şehit oldu, bir korucu ağır yaralandı. CHP kontenjanından listeye giren ve CHP Kocaeli Milletvekili seçilen Saadet Partisi Genel Başkan Hasan Bitmez ise sosyal medya hesabı üzerinden baş sağlığı mesajı yayımladı. Millet İttifakı tarafından yayımlanan hiçbir taziye mesajında PKK’nın isminin kullanılmadığı gibi Bitmez’in de aynı tutumu sergilemesi dikkat çekti.

TEPKİLER BÜYÜYOR

Bitmez’in bu iki yüzlü paylaşımı sonrası ise  HDP ile ittifak halinde olup şehitlerimiz için taziye mesajı yayımlanmasına vatandaşlardan tepki yorumları gelmeye başladı. Durumu Kurt ile avlanıp çoban ile ağlamaya benzeten vatandaşların tepkileri ise şu şekilde

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X