BÜYÜKAKIN'DAN MUHALEFETE

03 Mayıs 2023 11:54
AK Parti Kocaeli Kadın Kollarının düzenlediği ‘Türkiye Yüzyılının Başarılı Kadınları’ programı bugün Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Programda söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın;"Yeni bir yüzyıl başlıyor biz bu yüzyıla çok güçlü bir şekilde giriyoruz. Bunları 15 yıl idarecilik yapmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum, politik bir hırsla söylemiyorum. “

 Programa, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Doç. Dr. Figen Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı ve Milletvekili Adayı Yasemin Özdemir, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Berna Abiş, İzmit Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Güzin Taştekin, ilçe kadın kolları başkanları ve çok sayıda partili kadın katıldı.

“SİZLERİN OLDUĞU YERDE BEREKET OLUYOR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın;” Yaptığımız bütün etkinliklerde her zaman çok güçlü destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Yaptığımız tüm organizasyonlarda birbirimizin dilinden anladık. Yardımlarımızın daha güzel olması için gönül birliği ile hareket etmeyi becerdik. Bu yolda ilerlerken Türkiye’nin her yerinde inanılmaz hizmetler yapılırken Koaceli’de de devrim niteliğinde çalışmalar yapılama devam ediyor. En başta şunu söyleyeyim,  itiraf bu itiraf etmeliyim. Bu kentteki hizmetlerde başarı şartı var biri halkın desteği, hak yoksa ne kadar iyi bilirseniz ilin faydası yok. Aslında Türkiye’de yapılan bütün işlerin Kocaeli’de yapılan bütün güzelliklerin asıl sahibi burada toplanan vatandaşlarımız. Halkın içinde bir kesim var ki o kesimin katkısı asla yadsınamaz onlar da sizlersiniz. Sizlerin olduğu yerde bereket oluyor.

“4 MİLYONA YAKIN PARA TOPLANDI”

Eskiden her başarılı erkeğin arkasında bir hanımefendi vardır denirdi şimdi başarılı hanımefendiler var Kocaeli iş dünyasına renk katan çok sayıda hanımefendi var burada, erkeklerden daha başarılılar. Hem tasarım hem estetik olarak bizden öndesiniz itiraf etmek lazım. 6 Şubatta ülkemiz bir depreme uyandı normalde baktığınız zaman Macaristan büyüklüğünde bir yer.  Böylesine büyük bir afette bile devletin tüm kurumları ile ayakta durmayı becerdik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak da orada başarılı işler yaptık. Döndük burada yine değerli hanımefendiler, iş dünyasına yön veren hanımlar bize ‘kermes düzenlemek istiyoruz’ dediler biz de kermes size az gelir bir yardım kampanyası yapın dedik. Oldu mu? Harika oldu 4 milyona yakın para toplandı.

“SİYASİ BİR HIRSLA SÖYLEMİYORUM

Biz şu an Hatay’da bir üniversite var orada bahçede ayrılan yere bir bina yapacağız malzemeler alınacak aşağı yukarı 10 15 milyonluk bir yatırım gerekiyor Büyükşehir Belediye başkanı olarak gerisini ben karşılayacağım dedim. Bu kentin güçlü kadınları İrem’in benzerini organize olarak Hatay’da yapacaklar. Bir ay sonra oranın kurdelesini keseceğiz. Kocaeli halkı zaten yardım oldu yağdı deprem bölgelerine. B güzelliklerin devam etmesi için ikinci şart inanmış bir liderlik, cesur vizyonu olan liderlik. Bu millet bittiği zamanlarda bile destan yazmayı bilen bir millet. Yeni bir yüzyıl başlıyor biz bu yüzyıla çok güçlü bir şekilde giriyoruz. Bunları 15 yıl idarecilik yapmış bir kardeşiniz olarak söylüyorum, politik bir hırsla söylemiyorum. “Selo'yu çıkaracağız diyorlar. Bahare getireceğiz diyorlar, dağa bahar getirecekler. Dağda kış uzun zamandır kış başlarına bomba yağıyor yağmayada devam edecek"

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X