BÜYÜKAKIN’DAN MUHALEFETE “İŞLERİNE BAKSINLAR, HİZMET SİYASETİ YİNE KAZANDI”

29 Haziran 2023 12:00
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bugün İzmit İlçe bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada”Seçimlerde de gördük. Onlar da gördüler şu an onlar uğraşmaya devam ediyor. Onlar işlerine baksın biz zaten başından beri işimize bakıyoruz. Hizmet siyaseti kazanmaya devam ediyor.”dedi


“ONLAR İŞLERİNE BAKSIN”

Büyükakın şu açıklamayı yaptı;” seçimlerde de gördük. Onlar da gördüler şu an onlar uğraşmaya devam ediyor. Onlar işlerine baksın biz zaten başından beri işimize bakıyoruz. Hizmet siyaseti kazanmaya devam ediyor. İnsanlar İstanbulda’da o rüzgarı gördüler her şey bedava olacaktı sözde. Hiçbiri gerçek olmadı. Altılı masanın koltuk kapma masası olduğunu oradaki bazı uyanıkların koltukları kapıp gittiğini gördük.

“BİZ DAVA HAREKETİYİZ”

Asla pusulayı şaşırmayın biz rabbimizin rızasını kazanmak için çalışıyoruz, sonra da milletimiz için. 'Sadece hizmet etmek de yeterli değildir asolalan gönüllere girmek' sözleri Cumhurbaşkanımızın vecizeleri olarak yerini aldı. Unutmayın biz partiden ibaret değiliz biz dava hareketiyiz, yer yüzünde adaleti sağlamak için gayret ediyoruz.

“ÖYLE BİR KAPTANIMIZ VAR Kİ”

Cumhurbaşkanımız milletlerin tarihinde ender gelen liderlerden bir tanesi. Dünyanın yaşadığı felaketlerleri şöyle bir düşünün. Mesela pandemi bir çok ülke insanlarına sağlık hizmeti götüremedi. Ama biz herkese sağlık hizmetini ücretsiz bir şekilde götürmeyi ve dünyadaki diğer insanlara yardım etmeyi de başardık. Bu bitti derken inşaat sektörü ciddi sıkıntılar yaşadı, peşinden Rusya Ukrayna savaşı geldi. Bu fırtınalı denizlerde öyle bir kaptanımız var ki öyle güzel idare ediyor ki gemiyi sözü geçen tek lider Sayın Cumhurbaşkanımız.

BAHÇELİ İLE ERDOĞAN ARASINDA PAZARLIK OLDU MU?

Bunlar masadan kalktı yine oturdu. Otur otur kalk kalk kuru iktidar kavgası yapıyorlar. Siz Sayın Bahçeli ile Cumhurbaşkanımız arasında bir bakanlık pazarlığı duydunuz mu? Bizim istikametimiz belli biz yolumuzu devam ettirdiğimiz müddetçe, kurbana dönersek biz kötü ile alakamızı kesiyoruz."

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X