BÜYÜKŞEHİR’E YENİ DAİRE BAŞKANLIĞI

19 Eylül 2023 15:42
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin eylül ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin eylül ayı meclis toplantısının ikinci birleşimi bugün gerçekleştirildi. 23 maddesinin karara bağlandığı toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın başkanlık etti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Raylı Sistemler Daire Başkanlığı kurması kararı meclisten oy birliği ile geçti. Raylı Sistem Etüt Proje Şube Müdürlüğü, Raylı Sistemler İşletme ve İdare Şube Müdürlüğü, Raylı Sistemler Yapım Şube Müdürlüğü isminde müdürlükleri ise bu daire başkanlığına bağlanacak.


ŞU ANDA ULAŞIMPARK’TA

Başkan Tahir Büyükakın,“Bizim zaten böyle bir müdürlüğümüz var. Bu müdürlüğümüzün belediyedeki tarafı, yapım işleri ile ilgili tarafı. Yani raylı sistemlerin yapımı, ütüdü bu müdürlüğe bağlı olacak. Şu anda tramvayın işletmesi UlaşımPark’ta. Yeni yapılacak Raylı ve Kablolu Sistemler Şube Müdürlüğü ise, raylı sistemlerin yapımını, projesini, etüdünü ve incelemesini üstlenecek.”

İKİ MÜDÜRLÜK KAYDIRILDI

Aynı zamanda mecliste Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde hali hazırda bulunan Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı Raylı ve Kablo Sistemler Şube Müdürlüğü ile Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı Raylı Sistemler Şube Müdürlüğünün kayırılmasına karar verildi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X