ÇAĞLAYAN “GAZZE’DE YAŞANAN ZULÜM, NORMALLEŞMEMELİ”

14 Aralık 2023 10:41
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mesut Şahin’i ziyaret etti. Başkan Çağlayan gerçekleştirdiği ziyarette önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Merkezi tarafından yeniden İl Gençlik Kolları Başkanı olarak ataması yapılan ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çağatay Çağlayan, çalışmaları hakkında gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Mesut Şahin’e bilgilendirmelerde bulundu. Çağlayan yaptığı açıklamasında :”Zaman geçtikçe Gazze’de yaşanana katliam sıradanlaşıyor. Bu normal bir durum değil. Bu vahşeti unutturmayacağız, normalleştirmeyeceğiz.” dedi

“GAZZE’DE YAŞANAN ZULÜM, NORMALLEŞMEMELİ”

Çağlayan yaptığı açıklamasında : ”Filistin ve Gazze’de yaşanan soykırıma sessiz kalmamak için çeşitli etkinlikler, eylemler yaptık. İsrail ürünlerine düzenlenen boykot AK Gençler olarak desteklediğimiz, şahsım olarak kendi evimde de uyguladığım bir eylem. Çok önemsiyorum. Bunun için de arkadaşlarımız ile elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Bu konuda duyarlı olmaya, farkındalık çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Gazze’de yaşanan zulüm, normalleşmemeli. Zaman geçtikçe Gazze’de yaşanana katliam sıradanlaşıyor. Bu normal bir durum değil. Bu vahşeti unutturmayacağız, normalleştirmeyeceğiz. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız.

‘FİLİSTİN HAKKINDA KONUŞUYORUZ’

Bu hassasiyet ve duyarlılık ile Gençlik Kolları olarak 25 Aralık’ta Kocaeli Kongre Merkezinde  ‘Filistin Hakkında Konuşuyoruz’ adlı tiyatro organizasyonu düzenliyoruz. Nurdan Albamya İnce’nin kendi yazıp oynadığı tek kişilik oyunda Mescid-i Aksa'ya çok kısa bir mesafede evi bulunan Filistinli Meryem Ebu Najma'nın haklı mücadelesini ve Filistin'de yaşanan zulümleri anlatacak. Bu vesile ile sizlerin de aracılığı ile tüm kardeşlerimizi davet ediyorum.

“HATIRA ORMANI YAPACAĞIZ “

Önümüzdeki günlerde, Umuttepe istikameti eski İstanbul yolu üzerinde bütün bütçesi AK Gençlere ait olan hatıra ormanı yapıyoruz.26 bin fidan dikimi gerçekleştireceğiz. Bunun yanında,  Kocaeli’de öğrenim gören 14 ve 35 yaş ve arası (2010 ve 1989 doğumlu ) kardeşlerimiz ile “Yüzyılın Gençliği 100.Yıl Satranç Turnuvası” düzenliyoruz. Turnuvamız 6-7 Ocak 2024 tarihlerinde Kocaeli Kongre Merkezi C Blok yapılacak. Başvurular 4 Ocak 2024 tarihinde saat 20.00 de kapanacak. ”dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X