Çetinkaya, gönülleri fethetti

15 Mart 2024 20:19
Seçim çalışmaları kapsamında bir kez daha kendi köyü olan Akçat’ı ziyaret eden Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, gördüğü ilgiden dolayı duygu dolu anlar yaşadı. Çetinkaya’ya komşularının büyük desteği vardı.

YENİDEN KENDİ KÖYÜNE GİTTİ

AK Parti ve Cumhur İttifakı Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, Karamürsel'de gönülleri fethediyor. Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, gerçekleştirdiği ziyaretlerde büyük ilgi görüyor. Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Mesut Çetinkaya kendi köyü Akçat’ı bir kez daha ziyaret ederek, hemşerileriyle iftar programında bir araya geldi. İftar sonrası teravih namazını kılan Çetinkaya, hane ziyaretlerinde de bulundu.

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Ziyaretlerinin ardından mahalle kahvesinde hemşehrileriyle buluşan Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, gördüğü ilgiden dolayı duygu dolu anlar yaşadı. “Bu akşam gördüğüm kalabalık karşısında bir kez daha kendi köyüm, sizlerle gurur duydum. Beni çok iyi tanırsınız, Karamürsel Belediye Başkanlığına aday olmuş bir kardeşinizim. Desteklerinizi bekliyorum” diyen Çetinkaya’ya komşuları tarafından tam destek verildi. Akçatlılar Çetinkaya'ya yoğun ilgi göstererek onunla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X