DEPREM ÜZERİNDEN SİYASET DEVŞİRDİLER AMA MÜZİKTEN DE GERİ DURMADILAR!

28 Nisan 2023 15:51
CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmit’te miting gerçekleştirecek. Deprem felaketi sonrası partilerin seçim çalışmalarını müziksiz yapılacağına dair alınan karara ise uyulmadığı görüldü.

Bugün saat 17.00'de CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş’ın katılımı ile Kocaeli Kongre Merkezi Miting ve Etkinlik Alanına gelerek seçmenleriyle buluşacak. Hava şartları dolayısıyla katılımın da az olması beklenen miting öncesi bazı vatandaşlar miting alanına gelerek beklemeye başladı. 6 Şubat’ta yaşadığımız ve 11 ilde yıkıma sebep olan deprem felaketinin yaralarını hala sarmaya çalıştığımız bu günlerde seçimin iptali dahi gündeme gelmişti.

DEPREM NEDENİYLE MÜZİKSİZ GEÇECEKTİ O KARARA MİLLET İTTİFAKI UYMADI!

14 Mayıs’ta Gerçekleştirmesine karar verilen seçimlerde ise deprem felaketi nedeniyle partilerin seçim müzikleri kullanılmayacağı kararı alındı. AK Parti’nin bu konudaki hassasiyeti Millet İttifakı’nda aynı şekilde ilerlemedi. Pek çok program ve mitinginde seçim müziği kullanan Millet İttifakı’nın bu tutumu eleştiri konusu haline geldi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X