DİLOVASI BELEDİYE SPOR SÜPER AMATÖR LİGDEN ÇEKİLDİ !

19 Eylül 2023 16:55
Geçen sezon BAL'ın kıyısından dönen ve finalde kaybeden Dilovası Belediye Spor imkansızlıklar nedeni ile bu sezon Süper Amatör Ligden çekildi.

Çekilme dilekçelerini İl Tertip Komitesine sunan kulübün dilekçesi işleme alındı ve çekilme kararı kabul edilerek bugün ki tertip komitesi kararlarında yayınlandı. İl Tertip Komitesi Mithat Ağa başkanlığında çekilme kararını aşağıda ki şekilde açıkladı;

"MADDE 3-)  Dilovası Belediye Spor Kulübünün 19.09.2023 tarihli dilekçesi ve Yönetim Kurulu Kararına istinaden Süper Amatör Lig’den çekilmek istemesi üzerine, karar İl Tertip Kurulu tarafından onanmıştır. Dilovası Belediye Spor Kulübünün bir alt lig olan 1. Amatör Kümeye düşürülmesine, 2023-2024 Sezonunda bu tarihten itibaren oynanacak olan müsabakalarda Dilovası Belediye Spor’un rakiplerinin oynamaksızın 3-0 hükmen galibiyetlerine,"

Bu şok gelişme karşısında Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in nasıl bir tutum takınacağı merak konusu. Çünkü sezon başı bir başka Dilovası takımı olan Çerkeşli Spor da ligden çekilmişti.

BAL' da mücadele edecek olan Diliskelesi Spor'un da çok zorlandığı ve lige katılıp katılmama konusunda tereddütler yaşadığı biliniyor. Onların da çekilmesi halinde Dilovası ilçesi BAL/SÜPER/1.KÜME de mücadele etme hakkı olan takımlarının çekilmesi ile Kocaeli de bir ilki yaşatmış olacak. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X