ERBAKAN’DAN YEREL SEÇİM MESAJI “MİLLETİ MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE BULUŞTURACAĞIZ”

19 Haziran 2023 17:59
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan;” 2024 yerel seçimlerine hazırlıklara başlıyoruz. Şimdiden kolları sıvayıp seferberlik ilan edip inşallah yeniden milli görüş belediyeciliği ile buluşturmak için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün bir dizi program gerçekleştirmek üzere ilimize geldi. İlk durağı Gölcük olan Erbakan, İlçe Başkanlığı binasının açılışına katıldıktan sonra Başiskele’de mahalle ziyareti gerçekleştirdi. Ardından İzmit’te Saat 17:30’da Sekapark Maide Restoran’ta basın toplantısı gerçekleştirdi.

“MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE BULUŞTURACAĞIZ”
Toplantıda konuşan Fatih Erbakan, 2024 yerel seçimleri için mesaj verdi. Erbakan;“2024 yerel seçimlerine hazırlıklara başlıyoruz. Şimdiden kolları sıvayıp seferberlik ilan edip inşallah yeniden milli görüş belediyeciliği ile buluşturmak için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. 14 Mayıs’ta gösterdiğimiz başarıyı yerel seçimlerde tekrar göstereceğiz. 2024 yerel seçimleri için hazırlıklara başlıyoruz ve aziz milletimizin hizmetinde olacağız. 2024 seçimlerinde umarım büyük zaferler elde ederiz “ dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X