MUHALEFET BİRBİRİNE MORAL VERİYOR “ERDOĞAN’IN KAZANAMADIĞI SEÇİMİN SEBEBİ OLDUK”

23 Mayıs 2023 10:59
14 Mayıs seçimleri sonrası hüsrana uğrayan muhalefet, yaptıkları programlarla bir araya gelerek moral depolamaya çalışıyor.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktar, bugün ilimize geldi. Millet İttifakı İzmit Cumhurbaşkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Ofisinde basın mensupları ile bir araya gelen Oktar gündeme dair açıklamalarda bulundu. Programa Oktar'ın yanı sıra İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, DEVA Partisi İl Başkanı Semih Taşveren, İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Kaan Dilmen, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan, İYİ Parti İl SKM Başkanı Faruk Özak, DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Erdinç Işık, Saadet Partisi İzmit İlçe Başkanı Murat Karaturp ve yöneticiler katıldı.

“HALKIN BİZE VERDİĞİ MESAJI ANLADIK”

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren;” İki gün boyunca değişik ilçelerde saha programları yapacağız. Geride bıraktığımız seçimde parlamentoya girmiş vekillerimizi tebrik ediyoruz. Tamamlanmamış yeniden bir yarışma içinde olacağımız seçimler 28 Mayıs tamamlanacak. Bizler millet ittifakı paydaşları olarak bu beş günlük süreçte halkımızın bize verdiği mesajı ok net anladık. İlk tur seçimlerinde gördük ki halkımız Erdoğan’a güven oyu vermedi. Biz inanıyoruz ki ikinci tur seçimlerinde bu rakam 30 milyonu bulacak. Bir tarafta yoksulluk, yolsuzluk, tek adamın keyfi aldığı kararlar ile yönetilen bir ülke, diğer tarafta zenginlik ortak akıl olan bir ülke var. Biz bu mücadeleyi ermek zorundayız. Şu anda İzmit SKM’de son derece uyum içinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Pazar günü de bu iş birliğini en üst düzeye çıkaracağız, daha müreffeh bir Türkiye’ye uyanacağız.

 

 

“ERDOĞAN’IN KAZANAMADIĞI SEÇİMİN SEBEBİ OLDUK”

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan;“Biz ilk defa Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanamadığı bir seçimin sebebi olduk. Çok daha güzel bir ülke için biz elimizden geleni yapacağız.”

 

İYİ Parti İl SKM Başkanı Faruk Özak, “Seçimden sonra ilk etapta seçim sonuçlarını analiz etmeye başladık. Kocaeli’yi masaya yatırdık. 6’ı masanın paydaşları olarak ortak hareket etme kararı aldık, ekiplerimiz sahada Kocaeli’nin dört bir tarafından çalışmalara başladı. Biz de onları koordine ediyoruz. 28 Mayıs’ta inanıyoruz ki Türkiye’nin kaderi değişecek”

 

 

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X