ESNAF FATURAYI EMİRŞAH TORUN’A KESTİ!

07 Nisan 2023 16:23
İzmit Belediyesi tarafından esnafa ve vatandaşa çileden başka bir şey vermeyen Fethiye Caddesi’nde sona yaklaşıldıkça sorunlar bitmesi gereken yerde çoğalıyor. Esnaf sözde biten yollar için temin edilen mobilyaların hiçbirini beğenmeyince faturayı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun’a kesti.

İzmit Belediyesi tarafından 5 Kasım 2021 tarihinde ilk kepçe darbesinin vurulması ile başlayan ve başladığı gün itibari ile esnafa sorun yaratan Fethiye Caddesi ve yan yolları üzerinden gerçekleştirilen alt yapı ve üst yapı çalışmalarında sıkıntılar sürüyor. Pandeminin hemen ardından çalışmanın başlaması ile ekonomik olarak zor zamanlar yaşayan esnaf 300 günlük iş süresi de hayal olunca ümidi iyiden iyiye kesmişti. Geçtiğimiz günlerde Müteahhit ’in işi bırakması ile teslim süresi çoktan dolan çalışmamalarda belediye kendi personeli ile yola devam kararı aldı.

ESNAF FATURAYI TORUN’A KESTİ

İzmit’in en gözde yarım kalmış projesi olan Fethiye Caddesi’nde İSTON İstanbul Beton Elemanları ve Hazır Beton Fabrikaları A.Ş. logosu olması dikkat çekmişti. Mobilyaların İBB’den temin edildiği gündeme gelince logoları söken İzmit Belediyesi bu kez de esnafı memnun edemiyor. Çalışmalarda sona yaklaşılması ile takibe başlayan İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun’a esnaf şikâyetlerini dile getirirken Torun’un şikâyetler hakkında kesin çözüm bulmadığı ve tatmin edici cevaplar vermediği öğrenildi. Cadde üzerine yerleştirilen mobilyalar ve oturma grupları esnaf tarafından büyük ve kullanışsız olduğu gerekçesi ile beğenilmedi.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X