FETÖ ERDOĞAN’IN ESKİ, KILIÇDAROĞLU’NUN YENİ ORTAĞI!

02 Mayıs 2023 19:46
İlimize gelen Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İzmit Kent Meydanında gençlere seslendi.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bugün Kocaeli’ye gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. İnce, 18:30'da İzmit merkezde gençlerle buluştu.İnce için saatler öncesinden Cumhuriyet Bulvarı Yürüyüş yolu üzerinde kortej hazırlayan çok sayıda genç, o sırada oradan geçen CHP'nin seçim aracını protesto etti.Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Kemal Kılıdaroğlu'nun resminin olduğu aracı yuhalayan gençler, İnce'ye yönelik yapılan saldırılara tepkilerini gösterdi. İnce yürüyüş yolu üzerinden vatandaşları selamlayarak seçim otobüsü ile İzmit Kent Merkezine geldi.

“BUNLAR GERİ ZEKALI OLDUĞU İÇİN”

“Farkında mısınız sizden bir şey isteyeceğim besleme bir medya var. Bazılarını AKP besliyor bazılarını CHP Halk TV’yi CHP Ahaber AKP. Bizim medyamız yok çocuklalar açık şu telefonların canlı yayını. Biz bu ülkede yaşama sevincini temsil ediyoruz. Huzur istiyoruz, gençler geleceğine güvence istiyor. Sokakları Suriyeleriler ile doldurdu. Yolsuzluklar arttı bütün bunlar yaşanırken bir de muhalefet vardı Erdoğan’ı göndereceğiz ama Erdoğan’ın yerine eskileri gelecek. Babacan Gelecek Davutoğlu gelecek. Bu yol Atatürkçülerin yolu ne sağdan ne soldan. Bugünlerde farkında mısınız? PKK’lılar bana saldırıyor, FETÖ’cüler bana saldırıyor Hizbullahçılar bana saldırıyor ne kadar terör örgütü varsa İnce ile ilgili montaj kasetler dekontlar yapıyorlar 10 milyon rüşvet göndermişler bunlar geri zekâlı olduğu için rüşvet bankadan mı gönderilir pazar günü mü gösterilir.

ERDOĞAN’IN ESKİLERİ İLE MEMLEKETİ KURTARACAKLAR

Benim sevgili arkadaşlarım da bunları yayıyor, bak birbirimize lazım olacağız. Kılıçdaroğlu yanlış yaptı. Davutoğlu Babacan, Karamollaoğlu bunların oylarını toplasan bir puan yapmaz. CHP İYİ Parti Memleket yapılacak bu olacaktı doğrusu buydu. İttifak kuracaktık ama yapmadılar şimdi Erdoğan’ın eskileri ile memleketi kurtaracaklar. Onların kendilerine hayrı yok be. Sandıklarda patlama yapılacak bu anketçilere bakmayın istediğin parayı bastın mı yaparlar. Hiçbirine inanmıyorum bu gençler ile bu sandıkları patlatacağız biz.

“ÜÇ KİŞİYİ İKNA EDECEKSİNİZ”

Herkes üç kişiyi ikna edecek anneniz babanız amcanız. Önce memlekete huzur getireceğiz, sonra liyakat olacak, işi ehline vereceğiz. Bu memlekette devlete olan güveni yeniden sağlayacağız. İlk işim de depremde çadır satan Kızılay başkanını görevden alacağım. Cumhurbaşkanlığı yeminimi eder etmez, Suriyelileri geri gönderme hazırlıklarına başlayacağım. Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığında ucuz et yiyeceksiniz, düzgün okullarda okuyacaksınız. Benden başka kimse FETÖ’nün peşine düşemez biri eski ortağı Kılıçdaroğlu da yeni ortağı.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X