GÖKHAN ERCAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI !

29 Ağustos 2023 08:55
2 Eylül Cumartesi günü Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Kongresi öncesinde adaylar netleşmeye başlıyor.

Cumhuriyet Halk Partisinde Gençlik Örgütleri Genel Başkan Yardımcılığı, İl Gençlik Örgütleri Başkanlığı, İlçe Sekreterliği ve İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Gökhan Ercan, bugün eşi ve çocukları ile birlikte CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulunarak kongrede aday olacağının bilgisini verdi.

 

Gökhan Ercan, basına iletmiş olduğu adaylık açıklamasında şu ifadelere yer verdi;Kıymetli Cumhuriyet Halk Partisi ailem, değerli yol arkadaşlarım; bir süredir siz değerli partililerim ve delege arkadaşlarımız ile yapmış olduğumuz görüşmelerin sonucunda, bugün CHP İzmit İlçe Başkanımız Sayın Gökhan Darcan ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın ve gençlik örgütlerimizin başkan ve yönetimlerini ziyaret ederek 2 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan kongremizde ilçe başkanlığına aday olduğumu kendilerine ifade etmiş bulunuyorum.

Öncelikle 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde her türlü baskıya rağmen vermiş oldukları emeklerden dolayı değerli ilçe başkanım ve yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik örgütlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yerel seçimlerde sandık örgütlenmesini hep birlikte çok daha yukarılara taşıyacağımıza yürekten inanıyorum.

Değerli yol arkadaşlarım, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir. Cumhuriyetin ve Cumhuriyet Halk Partisinin yüzüncü yılını kutlamaya hazırlandığımız bugünlerde ise halkımıza umut olmak ve geleceğe ışık tutmak yine Ulu Önderimiz'in iki büyük eserinden biri olarak tanımladığı Cumhuriyet Halk Partisinin, yani bizlerin sorumluluğundadır.

Ülkemizdeki ekonomik şartların her geçen gün kötüye gittiği, adaletin kaybolduğu, hakkın gözetilmediği bir noktada, bizlerin bir köşeye geçip umutsuzca bekleme lüksü yoktur. Bizler, Kuva-yi Milliye ruhu taşıyan, bağımsızlık aşkıyla mücadele eden bir neslin temsilcileriyiz. Bu sorumluluğun bilincinde olarak çalışmalarımıza hızla başlayacağız ve ülkemizi bu karanlık tablodan çıkarmak için var gücümüzle mücadele edeceğiz.

Cumhuriyet Halk Partisinin 2019 yılında İzmit'te yeniden kazanmış olduğu mevziyi 2024 yılında daha da güçlendireceğiz ve kesinlikle meclis çoğunluğunu alarak perçinleyeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, bu örgüt daha önce bu başarıları bir çok kez gösterdi, yine örgütün gücü ile, örgütün öncülüğünde başarıya ulaşılacaktır. Bu hususta büyük bir inanç ve kararlılıkla sizlere söz veriyorum.

Cumhuriyet Halk Partisini daha ileriye taşıma iddiasıyla kongremizde aday olan ve olmayı düşünen tüm arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum. Kongremizin sonucunda kazanan şüphesiz ki Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır. 3 Eylül itibariyle de hep beraber kolkola girip önümüzdeki yerel seçimler için hızla çalışmaya başlayacağız.

Bu duygu ve düşünceler ışığında, bu partinin içinde doğmuş, Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında büyüyen birisi olarak örgütüme hizmet etmek, örgütün gücü ile başarıya ulaşmak için siz değerli partililerimden almış olduğum güçlü destekle bu onurlu göreve aday olduğumu tekrar ifade ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Gökhan Ercan 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X