HDP'den 'Cumhur İttifakı'na tehdit: Hesabını vereceksiniz

21 Mayıs 2023 18:20
14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne 'Yeşil Sol Parti' adı altında giren HDP, sosyal medya hesabından Cumhur İttifakı'nı hedef alan bir paylaşımda bulundu.

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı seçimlerinde hiçbir aday yüzde 50+1 oy alamadı, bu nedenle seçim ikinci tura kaldı. 28 Mayıs'ta yeniden sandık başına gidecek olan seçmen Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir seçim yapacak.

Seçimlere kapatılma davası nedeniyle katılamayan HDP, 'Yeşil Sol Parti' adı altında seçmenle buluştu. 28 Mayıs öncesi Kemal Kılıçdaroğlu 'nun kazanması için çalışma başlatan parti, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Cumhur İttifakı'nı hedef aldı. 

"HESABINI VERECEKSİNİZ"

HDP'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Tutsak arkadaşlarımız üzerinden kirli propaganda yapan Cumhur İtifakı tüm suçlarının hesabını verecek. Demirtaş, Yüksekdağ ve diğer tüm arkadaşlarımız haksızca zindanda tutulmalarına rağmen bir adım geri atmadan dik duruyorlar. İşte bunların tüm korkusu bundandır!"

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X