HÜRRİYET'E DESTEK ÇIKTI "FATMA HANIM BU KENTİN GELECEĞİDİR"

02 Eylül 2023 14:10
Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe kongresinde konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Fatma Kaplan Hürriyet’in bu kentin geleceği olduğunu söyleyerek “Arkasında duracağız” dedi.

 

 Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Kongresi bugün Süleyman Demirel Kültür Merkezinde gerçekleşiyor. Mevcut İlçe Başkanı Gökhan Darcan’ın aday olmadığı kongre 2 adaylı gerçekleşecek. Seçimde Cengiz Çakar ve Gökhan Ercan CHP İzmit İlçe Başkanlığı için yarışacak.

“FATMA HANIM’IN DA ARKASINDA DURACAĞIZ”

Kongrede söz alan CHP Milletvekili Nail Çiler “ Zihni abi çok güzel şeyler söyledi. Bu kent alın terinin yanına akıl terini koyanların kenti. Bu kentte başarılı olmalıyız, bu kentte Fatma Hanım’ın da arkasında duracağız, il başkanımızın da. Biz Milletvekilleri zaten bir aradayız biz birlikte olursak güçlüyüz. Herkes sözlerine dikkat etmelidir. Fatma hanım bu kentin geleceği, kadınların temsilcisidir bunların sayısını artıracağız. Ben de ön seçimden yanayım bunu herkes biliyor.

“KAZANDIĞIMIZ SEÇİMİ KAYBETTİK”

Bugün birinin parasını kullananlar ile mücadele ediyoruz, seçim sathındayız. Biz kazandığımız seçimi kaybettik. Ama yerel seçimlerde daha başarılı olmamız lazım.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X