İMO Kocaeli'den anlamlı iftar

10 Nisan 2023 12:45
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu sene deprem bölgesindeki depremzede vatandaşlar için düzenleyerek örnek bir davranış sergiledi

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, yönetim kurulu üyeleri İsmail Yaruk, Behra Sayan Erşan, şube üyelerinden Sultan Yonarlar ve Vildan Doğan ile birlikte deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş'a gitti.

4 binden fazla üyeye sahip İMO Kocaeli Şubesi üyelerine yapmış oldukları duyuru ile yaklaşık bir haftalık kısa bir sürede hedeflerine ulaşıp topladıkları bağışlarla 1200 depremzede vatandaşın faydalandığı hem iftar hem de sahur yemeği düzenleyerek en anlamlı iftarını gerçekleştirmiş oldu.

KATKISI OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Depremin olduğu günden buyana bölgede çeşitli çalışmalarda bulunan İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün yaptığı açıklamada,  depremzedeler için düzenledikleri iftar kampanyasının büyük takdir topladığını belirtti. Akgün, "Değerli üyelerimizin katkılarıyla bugüne kadar geleneksel olarak yaptığımız iftar yemeklerinin en anlamlısını depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta gerçekleştirmiş bulunmaktayız. 1200 depremzedenin faydalandığı iftar organizasyonunda değerli katkıları bulunan her bir kıymetli üyemize ve ailelerine canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Bizde 17 Ağustos Marmara depremini yaşamış insanlar olarak onları en iyi biz anlarız diyerek depremin olduğu 6 Şubat akşamı bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarına, akabinde hasar tespit çalışmalarına bizzat katılarak ve topladığımız yardım malzemeleri ile tüm gücümüzle yanlarında olduk.  Bundan sonra da maddi ve manevi yardımlarımızı, desteklerimizi devam ettireceğiz” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X