İZMİT AĞLIYOR HÜRRİYET! HİZMET SEÇİME BİR HAFTA KALA MI GELECEK?

02 Haziran 2023 17:54
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, uzun zamandır İzmit’in sorunları ile ilgilenmekten geri duruyor. Geride bıraktığımız seçimlerde var gücüyle çalışan Hürriyet, İzmit’ten Kılıçdaroğlu’na yeterli desteği sağlayamayınca çalışmalar konusunda da hızlanması gereken yerde yerinde sayamaya başladı.

 İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet geride bıraktığımız seçim sürecinde var gücüyle sahada çalışma yürüttü. Millet ittifakı mitingleri de dahil seçim günlerinde de yaptığı çalışmalar eleştirilse de bütün imkânlarını seferber etti. Fakat bu süre zarfında İzmit’i ihmal eden Hürriyet’ten vatandaşlar oldukça şikayetçi.

" İZMİT AĞLIYOR"

Sokaklarda toplanmayan ve kaldırıma taşan çöpler bir yana, kesilmesi gereken otlara da el atılmadığı görüldü. Yaz ayının gelmesiyle her sene olduğu gibi yine ot sorunu İzmit Belediyesi’nin bir numaralı sorunu haline geldi. Caner Arıcan durumu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak İzmit Alikahya Atatürk Mahallesi’nde otların haline dikkat çekti.Arıcan “Seçime 1 hafta kala mı hizmet gelecek? #İzmitAğlıyor Fatma Kaplan Hürriyet İzmit Belediyesi” ifadelerini kullandı. Başkan Hürriyet'in seçim hezimetini ne zaman atlatıp İzmit ile ilgileneceği merak konusu oldu. 

"BOL OKSİJEN İŞTE"

AK Parti İzmit İlçe Yöneticisi Nesrin Seçkin ise yaptığı yorumla Hürriyet'i tiye aldı. Seçkin"İzmit belediyesi yanıbaşınıza orman kondurmuş..Bol oksijen işte..Missss "

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X