Jandarma’ya çok ‘özel’ kutlama

15 Haziran 2023 18:15
Körfez Belediyesi, Jandarma teşkilatının 184’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla özel bir etkinliğe imza attı. Körfezli özel çocuklar için ortak etkinlik düzenlenirken, Başkan Şener Söğüt de İl Jandarma Komutanı Yavuz Selim Kapancı’ya çiçek takdim etti

Körfez Belediyesi, Jandarma teşkilatının 184’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığı ile birlikte özel bir etkinliğe imza attı. İl Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleştirilen programda; Körfez Belediyesi bünyesinde eğitim alan özel çocuklar için özel bir etkinlik düzenlendi. İl Jandarma Komutanlığı’nı gezen çocuklar, oyun alanında ve parkurlarda da oldukça keyifli anlar yaşadı.

ÇOCUKLAR MUTLU OLDU

Çocuklara özel sinema gösterimi de izletilirken, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de İl Jandarma Komutanı Yavuz Selim Kapancı’yı ziyaret etti, Jandarma teşkilatının 184’üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayarak çiçek takdim etti. Programa Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt da katılırken, ziyarette protokol üyeleri çocuklarla da bir araya geldi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X