Kara gün dostlarımızın hepsini tanıyoruz

25 Nisan 2023 16:39
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Devlet Üstün Fedakarlık Madalya Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kara gün dostlarımızın hepsini tanıyoruz. Verilen her emeğe, her yardım eline minnettarlığımızı farklı şekillerde ifade etmeyi sürdüreceğiz. İllerde valilerimiz, yurt dışında büyükelçilerimiz bizi temsilen fedakarlık madalyasını vermeye devam edecek." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde “Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası Tevcih Töreni"nde konuştu. Erdoğan, "En zor günlerimizde yanımızda olan sizlerin fedakarlığını ihmal edemeyiz. İyiliği karşılıksız bırakmamak kadim geleneğimizin gereğidir. Sizlere şahsım, milletim ve devletim adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

"Bugün 6 Şubat depremlerinde fedakarlık gösteren yerli ve yabancı arama kurtarma ekiplerine madalya vereceğiz."

"En zor günlerimizde yanımızda olan sizlerin fedakarlığını ihmal edemeyiz. İyiliği karşılıksız bırakmamak kadim geleneğimizin gereğidir. Sizlere şahsım, milletim ve devletim adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum."

"KARA GÜN DOSTLARIMIZIN HEPSİNİ TANIYORUZ”

"Kara gün dostlarımızın hepsini tanıyoruz. Verilen her emeğe, her yardım eline minnettarlığımızı farklı şekillerde ifade etmeyi sürdüreceğiz. İllerde valilerimiz, yurt dışında büyükelçilerimiz bizi temsilen fedakarlık madalyasını vermeye devam edecek. 55 bin kişiye takdim edeceğiz. Kendi hayatınızı tehlikeye atmak pahasına, ekrandan çıkardığınız her canla sayısız mucizeye şahitlik etmemizi sağladınız. Depremin ardından 29 bin 600 artçı deprem meydana geldi. Neredeyse hasar görmeyen bina kalmadı."

“DEPREM BÖLGESİNDE 650 BİN KONUT YAPMAYI PLANLIYORUZ”

İlk kazmayı 21 Şubat'ta vurduk. Deprem bölgesinde 650 bin konut yapmayı planlıyoruz. Tüm şehirlerimizi eski ihtişamına kavuşturana kadar durmayacağız. Bunun için milletimizden bir sene istiyoruz. 321 ayrı noktada, toplam 781 bin 500 çadırın ve 77 bin konteynerin kurulumunu yaptık."

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X