KARTEPE ŞÖHRETLERDE ŞAMPİYON SUADİYESPOR

04 Eylül 2023 10:23
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, 3.Kartepe Şöhretler Turnuvası’nda şampiyon olan Suadiyespor’a kupasını verdi.

Kartepe Belediyesi ve Kartepe Kulüpler Birliği tarafından düzenlenen 3.Kartepe Şöhretler Turnuvası sona erdi. Heyecan dolu karşılaşmalar sonunda şampiyon olan Suadiyespor’a kupasını Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman verdi.

 

HEYECAN DOLU MÜCADELE

20 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 3. Kartepe Şöhretler Turnuvası’nda 40-49 yaş grubunda Suadiyespor ile Uzuntarlaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın normal süresi 1-1 berabere biterken, penaltılar sonucunda Suadiyespor, rakibi Uzuntarlaspor’u 5-4 mağlup ederek şampiyon oldu. U12 grubunda Fatih Sultan Mehmetspor ile Maşukiyespor final karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Fatih Sultan Mehmetspor rakibi Maşukiyespor’u 2-1 mağlup ederek şampiyon oldu.       

 

KOCAMAN’DAN TEBRİK

Derbent Stadı’nda final karşılaşmaları sonrasında Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, şampiyon olan Suadiyespor’a kupasını vererek “Kartepe Belediyesi olarak Kartepe Kulüpler Birliği ile ortaklaşa düzenlediğimiz 3.Kartepe Şöhretler Turnuvası'nda Uzuntarlaspor'u mağlup ederek kupa kaldıran Suadiyespor'u tebrik ediyor, U12 Minikler Turnuvası'nda kıyasıya mücadele gösteren minik sporcularımızın her birini tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X