KARTEPE’DE AÇILAN PICTOR SERGİSİ HAYRAN BIRAKTI

13 Haziran 2023 12:01
Kartepe Belediyesi’nin desteği ile geleceğin sanatçılarından oluşan resim sergisi düzenlenen törenle açıldı. Sergi 06 – 20 Haziran tarihleri arasında gezilebilecek.

Kartepe Belediyesi’nin desteği ile Ebru Baran Atabay rehberliğinde sanat atölyesi öğrencilerinin, “Yıldızları özel kılan, oluşturdukları takımyıldızlarıdır” mottosuyla hazırladığı “Pictor” resim sergisi Kartepe Sanat Evi’nde sanat severlerin beğenisine sunuldu.

GENİŞ KATILIM

Resim sergisi açılışına Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Resim sergisinin açılışında desteklerinden dolayı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür eden Ebru Baran Atabay “5-14 yaş arası 33 öğrenci tarafından hazırlanan eserlerden oluşan resim sergimizi açmanın heyecanını yaşıyorum. Öğrencilerimizin hayal ve emekleri ile bu eserler ortaya çıkmıştır” dedi.

MİNİK SANATÇILARIMIZ YETİŞİYOR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Sanatın içerisinde hayatı yorumlamak vardır. Burada ki evlatlarımız kendi gözünden hayatı yorumlamıştır. Bugüne kadar sanat evimiz yoktu, sanat gibi bir doğamız vardır. Bizler sonuna kadar sizlere destek vermeye hazırız. Burada eserleri sergilenen minik sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Eserleri ile ilçemize değer katmaktadırlar. Buradan dünyaya mal olacak yetenekler ortaya çıkacakdır” açıklamasında bulundu.

SERTİFİKALAR DAĞITILDI

Konuşmaların ardından Başkan Kocaman ve Öğretmen Atabay sergiye eserleriyle katılan öğrencilere sertifikalarını verdiler. Davetliler sergilenen eserleri hayranlıkla gezerek sanatçılardan bilgi aldılar.     

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X