KBÜ ile 8 üniversite arasında akademik işbirliği

29 Şubat 2024 02:23
Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, 8 üniversite ile akademik iş birliği protokolü ve 2-3 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST) kurumsal paydaş işbirliği protokolünü imzaladı.

Marmara Kariyer Fuarına katılan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al ile görüşen KBÜ Rektörü Kırışık, görüşmelerinde üniversiteler arasında çeşitli alanlarda ortak araştırmalar, projeler ve etkinlikler düzenlenmesi, ortak lisans ve yüksek lisans programlarına ilişkin akademik iş birlikleri ve Sosyalfest Kurumsal Paydaş İş Birliği hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.
Yapılan görüşmelerin ardından Rektör Kırışık, 8 üniversitenin rektörü ile akademik işbirliği protokolü ve SOSYALFEST kurumsal paydaş işbirliği protokolü imzaladı.
Kurumsal paydaş işbirliği protokolünü imzalayan üniversiteler, SOSYALFEST'e uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği, mali ve finansman desteği başlıklarının en az iki ya da üçünde destek verecek.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X