KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER "HDP İLE MECLİS'TE NE GÖRÜŞTÜNÜZ?"

04 Mayıs 2023 15:34
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu mitinginde vatandaşa sesleniyor. Erdoğan, "Selo'sundan Apo'suna hapisteki PKK'lıları çıkartacağız diyorlar. Bay bay Kemal de bunun taahhüdünü veriyor. Birileri Türkiye'nin kuyusunu kazıyor, talimatı kandil veriyor. Hapisteki PKK'lıları çıkaracağız diyorlar. HDP ile Meclis'te ne görüştünüz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'daki programını tamamlayıp Ordu'ya geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bay Bay Kemal'den almışlar sözü, şimdiden silahlarını doldurmaya, molotoflarını hazırlamaya başlamışlar. Bu manzaradan CHP'ye gönül verenler de utanıyor. Dışarıdaki ve içerideki FETÖ'cülerin heyecanını görüyorsunuz değil mi? Bay bay Kemal'den almışlar sözü, şimdiden sinsi planlar yapmaya başlamışlar' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında öne çıkanlar şöyle;

Kandil'den talimat alanlarla bir yere varılır mı? Biz talimatı Allah'tan alıyoruz.

Karadeniz'in bu güzel şehri bölgesinin parlayan yıldızı olmasının yanında Türkiye Yüzyılı hayalimizde yanımızdaki arkadaşımızdır.

HDP İLE MECLİS'TE NE GÖRÜŞTÜNÜZ?

Selo'sundan Apo'suna hapisteki PKK'lıları çıkartacağız diyorlar. Bay bay Kemal de bunun taahhüdünü veriyor. Birileri Türkiye'nin kuyusunu kazıyor, talimatı kandil veriyor. Hapisteki PKK'lıları çıkaracağız diyorlar. HDP ile Meclis'te ne görüştünüz.

Kamudan ihraç edilen PKK'lıları devlete geri dolduracaklarmış. Belediyeleri istedikleri kullanmaları için örgüte teslim edeceğiz diyorlar. "Suriye'deki askerlerimizi çekip oraya rahatça saldırabilmeniz için size bırakacağız" diyorlar. HDP mensuplarının örgütün parmak işareti ile selamlıyorlar.

Eline her mikrofon alan HDP'linin PKK'lının tehdit dolu açıklamalarına ne yazık ki elleriyle kalp işareti yaparak cevap veriyorlar. Bay Bay Kemal'den almışlar sözü, şimdiden silahlarını doldurmaya başlamışlardır. Bu manzaradan bizim kadar CHP'li kardeşlerimin de utandığına inanıyorum.

"TEFECİLERE VERDİKLERİ SÖZ KONUSUNDA AYAKLARI BİRBİRİNE DOLAŞTI"

"Kamudan tasviye edilen 100 binin üzerindeki elemanınızı yeniden devlete dolduracağız" diyorlar. "Yeniden bu ülkenin evlatlarını annelerin bağrından kopartacağız" diyorlar. "Ülkenin tüm kaynaklarını tekrar size açacağız" diyorlar. 

Londra'daki tefecilere verdikleri söz konusunda ayakları birbirine dolaştı. Biri "300 milyar dolar" diyor, diğeri "hemen gelmez, 10 yılda gelir" diyor.Biz yüzlerce milyon dolar değerinde doğalgaz buluyoruz, nükleer santral yapıyoruz. Bunlar sevinmek yerine karalar bağlıyor.Bunların hepsi de ülkenin değeri, devletin kazancı, milletin kârıdır.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X