KOVİAD’tan deprem bölgesine 1000 adet battaniye

10 Şubat 2023 16:34
Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından vakit kaybetmeden harekete geçen Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği ( KOVİAD) depremzedelere yardım ulaştırmak İHH aracılığı ile bölgeye 1000 adeta battaniye gönderdi.

Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği ( KOVİAD) Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından hemen harekete geçerek dernek üyeleri ve yöneticileri arasında yardım kampanyası başlattı.1000 adetten oluşan yardım malzemesini bölgeye gönderilmek üzere İHH’ye teslim etti.

 

“Kaybedecek vaktimiz yok”

Asrın felaketi olan ve 10 ilimizi etkileyen depremin ardından yardım kampanyası başlatan KOVİAD Başkanı Harun Reşit Kocagöz” Kahramanmaraş merkezli, 10 ilimizi derinden sarsan depremin ardından ülke olarak büyük üzüntü yaşamaktayız. Deprem sonrası hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve sevenlerine başsağlığı, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Şimdi yaralarımızı hep birlikte sarma zamanıdır. Ülke olarak kenetlenerek bu acıları da geride bırakmaya çalışacağız. Öncelikli duamız enkaz altındaki vatandaşlarımızın sağ salim kurtarılmasıdır.KOVİAD olarak oradaki vatandaşlarımızı soğuktan koruyacak 1000 adet battaniyeyi bölgeye göndermek için harekete geçtik. Kaybedecek vaktimiz yok. El birliği ile toplayacağımız yardımları afet bölgesindeki kardeşlerimize göndererek acılarını bir nebze olsun hafifletmek istiyoruz “dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X