TUTUŞ HÜRRİYET'E İKİ GÜN SÜRE VERDİ! ÖNCE CHP İZMİT’LE SONRA KAMUOYU İLE PAYLAŞACAKLAR

04 Nisan 2023 16:22
İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplatışında söz alan Muharrem Tutuş, aynı zamanda aynı araçlar için kesilen faturalarda neden farklı fiyatlar ödendiğini gündeme getirdi. Tutuş;"2 gün size müsaade ediyorum düşünün taşının açıklayın" dedi.

İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplatısı bugün Belsa Plaza’da bulunan toplantı salonunda gerçekleşti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında gerçekleşen toplantıda 18 gündem maddesi görüşülerek karar bağlandı. Meclis toplantısında söz alan AK Parti Grup Başkanı Muharrem Tutuş, bundan sonra İzmit Belediyesine 2 gün vereceklerini ve ortaya çıkan iddialar ile ilgili açıklama yapmalarını bekleyeceklerini aksi halde raporlar ile kendileri kamuoyunu bilgilendireceklerini söyledi.

"KAMUOYUNU İKNA EDRSENİZ NE ALA"


Muharrem Tutuş; ” Deneti komisyonunda görev yapan arkadaşlarımız ile beraber birçok bulguya rastladık. Denetim raporunda okunanalar bunlardan bazıları. Bugün sadece sizlere örnek olsun diye bir bilgi ile ilgili nasıl bir yol izleyeceğimizi söyleyeceğim, bir de örnek vereceğim ve bu süreci böyle yürüteceğiz. Bu konu ile alakalı bütün bulgularımızı CHP İzmit İlçe Başkanlığı ile de paylaşacağız.Aynı yıl, aynı ay , aynı dönem, aynı araçlar olmasına rağmen, fazla ödeme yapılan aracın daha az daha düşük kapasiteli bir araç için bir firmaya bir ödenirken diğerine 10 kat fiyatlarla nasıl ödeme yaptığınızı, açıklamanızı istiyoruz. Süreci başlatıyorum, 2 gün size müsaade ediyorum düşünün taşının açıklayın. Açıklamazsanız bu belgeleri biz kamuoyu ile paylaşacağız. Biz bir konu söyleyeceğiz size 2 gün müsaade edeceğiz 'buyurun kendinizi açıklayın' diyeceğiz kamuoyunu ikna ederseniz ederseniz ne ala ama edemezseniz önce CHP ilçe başkanlığına daha sonra da kamuoyuna açıklama yapacağız.”

"EKŞİ YEMEDİK Kİ..."
Başkan Hürriyet; “Ekşi yemedik ki karnımız ağrısın siz açıklayın biz de belgeler ile ortaya koyacağız. Doğru ya da yanlış bir şey söyleyeceksiniz tabi muhalefet ediyorsunuz. Ama kendi kitabınıza bakamdan özet çıkarmayın” Tutuş; “Dünün güneşi ile bugünün çamaşırlarını kurutmayın sayın başkan”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X