CHP DEVA'YI YOK MU SAYDI "PARTİMİZİN SEÇİLEBİLİR BİR YERDE OLMASINI ARZU EDERDİM"

09 Nisan 2023 14:16
CHP Kocaeli Milletvekili listesinde DEVA Partisi’nden kimsenin yer almamasının ardından, CHP’nin DEVA’yı yok saydığı söylemlerine karşı açıklamalarda bulunan DEVA Partisi Kocaeli eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı Adem Koç;” ittifaklar da fedakârlık gösterecek bazı ilerde Saadet, Gelecek yok bazı illerde DEVA yok. Önemli olan Türkiye’nin iyi olması.” Dedi.

CHP Kocaeli’de milletvekili aday listesi belli oldu. Listede Saadet ve Gelecek Partisi’nden isimler yer alırken ittifak ortağı DEVA Parti’nden kimsenin yer almamasına Deva Partisi Derince Eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Zeynep Aydın Sudan tepki gösterdi. Sudan kendilerinin yok sayıldığını söyleyerek CHP listesini yok sayacaklarının mesajını verdi. DEVA Partisi Kocaeli eski İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı Adem Koç ise sürece dair gazetemize açıklamalarda bulunarak, ittifak ortaklarının fedakarlık yapması gerektiğini söyledi.

“ÜZÜLDÜM…”

Koç gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Bu ittifaklı olan bir seçim sureci ittifaklar da fedakârlık gösterecek.Bazı ilerde Saadet Partisi, Gelecek Partisi yok bazı illerde DEVA yok. Önemli olan Türkiye’nin iyi olması. Önce Türkiye iyi olsun, özgür, demokrat bir ülkede yaşayalım. Tek adam rejiminden kurtulalım. Bizim mücadelemiz bu, o mücadeleye devam edeceğiz. Ben tabi kendi adıma da üzüldüm arzu ederdim DEVA partimizin Kocaeli’de seçilebilir bir yerde olmasını, başarılı da olurduk katkı da sağlardık ama böyle değerlendirilmiş böyle takdir edilmiş. CHP DEVA’yı Kocaeli’de yok saydı diye bir ifade yok. İttifakımızın bir tarafıdır CHP biz hep beraber destek olacağız “ dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X