ŞENER DOĞAN ADAY ADAYI

15 Mart 2023 15:00
Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan Kocaeli’den milletvekili aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

AK Parti’de 13 Mart’ta başlayan ve 16 Mart’ta kadar sürecek olan Aday adalığı başvurularının start vermesi ile hareketlilik arttı. Resmi başvuruların başladığı Ak Parti’de adaylığını açıklayan isimler de il binasına gelerek başvuruda bulunuyor. Gebze Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Şener Doğan da Milletvekili aday adaylığı için istifa etmişti. Doğan bugün il binasında resmi başvurusunu yaptı.

Açıklamasında şu ifadelere yer verdi;” Gebze’de milli eğitim müdürü oldum. Her gün şükretsem azdır. Cumhurbaşkanımızın kutlu yürüyüşü olmasaydı burada olamazdık. Ben bu seçimi yol ayrımı olarak görüyorum. Ben de hizmet etmek istiyorum bu yolda.” Dedi.

ŞENER DOĞAN KİMDİR?

1969 yılında Erzurum´un Tortum İlçesinde doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Erzurum´da tamamladı. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Sağlık Eğitim Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı. Lisans Üstü Eğitimini Kocaeli Üniversitesi Eğitim Yönetimi Denetimi Teftiş Planlaması ve Ekonomisi Bölümü´nde tamamladı.  2003-2013 yılları arasında Gebze Anadolu Sağlık Meslek Lisesi´nde Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevlerini, 27.02.2013 tarihi ile 2017 tarihleri arasında Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptı. 16.01.2017 tarihi itibarı ile Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X