Silah, çekiç ve sopayla dövülerek öldürülmüştü: 11 şüpheli adliyeye sevk edildi

27 Eylül 2023 16:02
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir kişinin silahla başından vurulduğu, çekiç ve sopayla dövülerek öldürüldüğü kavgaya karışan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri adliyeye sevk edildiği sırada, "Emniyet amirlerine teşekkürler. Öldürenler 4 gün içinde bulundu" dedi. Öte yandan, katil zanlısının sevgilisiyle saklandığı tamirhanede yakalandığı bildirildi.

Olay, 24 Eylül günü Serdar Mahallesi İnce Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Halil Eser ve 4 kişi, ticari taksi ile daha önce küfürleştikleri 5 kişinin yanına geldi. Burada iki grup arasında çıkan tartışma, kısa süre içinde çekiç, sopa ve silahlı kavgaya dönüştü. E.A.'nın silahından çıkan kurşunların kafasına isabet ettiği Halil Eser, kanlar içinde yer yığıldı. Olaya karışan şüpheliler ise kaçarak uzaklaştı. Sağlık ekiplerince yapılan tetkiklerde Halil Eser'in olay yerinde hayatın kaybettiği tespit edildi.

Sevgilisiyle tamirhanede yakalandı
İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Olaya karıştığı tespit edilen E.T., E.T., D.G., E.B., Y.A., E.Ö., Y.Ç., Y.G. ile S.S. isimli kadın gözaltına alındı. İzmit ilçesi Sanayi Mahallesi'ndeki tamirhanede sevgilisi M.S. ile saklanan katil zanlısı E.A. da düzenlenen operasyonda kıskıvrak yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 11 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri, "Emniyet amirlerine teşekkürler. Öldürenler 4 gün içinde bulundu" dedi.
Öldürülen Halil Eser'in vücudunda kurşun izinin yanı sıra çekiç ve sopa darbelerinin de bulunduğu bildirildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X