TUTUŞ SORDU AMA CEVAP ALAMADI “BIKTIM, SIKILDIM YORULDUM”

11 Nisan 2023 17:19
İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında 2022 yılı faaliyet raporu görüşüldü. Konu ile alakalı CHP’li meclis üyelerine soru soran AK Parti Grup Başkanı Muharrem Tutuş karşısında muhatap bulamayınca sitem etti. Tutuş;” Bıktım, sıkıldım, yoruldum” dedi.

İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı ikinci birleşimi bugün Belsa Plaza’da bulunan toplantı salonunda gerçekleşti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlık ettiği ve 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı mecliste 2022 yılı faaliyet raporu da görüşüldü. Konu ile alakalı söz alan İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın’ın köyler hakkında yaptığı konuşma sonrası AK Parti Grup Başkanı Muharrem Tutuş Yalçın’a yüklendi.

TUTUŞ VE YALÇIN ARASINDAKİ DİYALOG ŞU ŞEKİLDE;

Tutuş; ”Sürekli süslü kelimeler ile konuları boğuntuya getirmenin anlamı yok. Köylerde bir sürü proje beyan etmişsiniz neden yapmadınız dedim. Köylerde insan mı kaldı dedi? Şimdi yaklaşık 15 dakikadır köyler ile alakalı bir şeyler anlatıyor. 2019 da siz seçim beyannamenizi köylerdeki nüfus kaçtı şimdi kaç? Lütfen toplumu kandırmayın, yanıltmayın.

Yalçın; ”Köylerdeki nüfusun bir önemi yok şu an sorduğunuz soru ile. Bizler köylerimizi kalkındırmaya çalışıyoruz. Bugün gidelim köylere bakalım beraber “

Tutuş; “Tartışmak istemiyorum, bıktım sıkıldım, yoruldum. Bana diyor ki nüfus müdürlüğüne sor yahu bilmiyorsan neden anlatıyorsun köylerdeki nüfus arttı. Son bir şey daha şurada çok yakın zamana kadar biz bir tane bile yer satmadık satmayacağız diyen Yalçın şimdi belediye isterse yer alır satar diyor. “ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X