TUTUŞ "Yalnızca belediye değil,Sarbaş'ta borç batağında"

12 Ekim 2023 21:16
İzmit Belediyesi Ak Parti grup başkan vekili Muharrem Tutuş, İzmit Belediyesi'ne gelen haciz ile ilgili yaptığı açıklamada "Ayrıca yalnızca belediye değil, son meclis toplantımızda söylediğimiz gibi, belediye şirketi olan Sarbaş ta borç batağında maalesef..." dedi.

İzmit Belediyesi ve bağlı şirketlerin yaklaşık 300 Milyon borcunu bugüne kadar hiç ödemediği için, araçlarına haciz koyuldu. Konuyla ilgili belediyeden yapılan açıklamada Ankara ile görüşmelerin devam ettiği ve Ankara dönüşü açıklama yapılacağı duyuruldu. AK Parti Grup Başkan Vekili Muhrrem Tutuş konuya dair yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi,"Üzgünüz. Keşke haklı çıkmasaydık...

▪️İzmit Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre, belediyemizin borçları nedeni ile gayrimenkullerine haciz işlemi uygulanmış.
Bu dönemde yaptığımız tüm bütçe çalışmalarında ve belediyemizin mali tablolarını her yorumladığımızda kendilerini uyardık ancak nafile.
▪️Ayrıca yalnızca belediye değil, son meclis toplantımızda söylediğimiz gibi, belediye şirketi olan Sarbaş ta borç batağında maalesef..."

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X