Vali Yavuz, "19 Eylül Gaziler Günü" Münasebetiyle Düzenlenen Yemek Programına Katıldı

19 Eylül 2023 12:27
Vali Seddar Yavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'e 'Gazi' unvanının ve Mareşallik rütbesinin verilmesinin yıldönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen yemek programına katıldı.

Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanlığı tarafından Orduevi’nde düzenlenen Gaziler Günü Yemeği’nde Vali Yavuz, Deniz Eğitim - Öğretim ve Garnizon Komutanı Tümamiral Erhan Aydın ve Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal tarafından karşılandı.

Programa Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, İl Müftüsü Sinan Cihan, Muharip Gaziler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Nurettin Recep Sağlık ve gaziler katıldı.

Vatanımızın birliğini korumak ve milletimizin esenliğini devam ettirmek için canlarını feda etmeyi göze alan kahraman gazilerimiz ile tek tek ilgilenerek hal ve hatırlarını soran Vali Seddar Yavuz, gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladı.

Hep birlikte yenen yemeğin ve gerçekleştirilen sohbetin ardından program sona erdi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X