Yaman ve Efe ilçe ilçe geziyor

20 Nisan 2023 15:34
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cemil Yaman ile İbrahim Efe seçim çalışmaları kapsamında Kandıra’da vatandaşlarla bir araya geldi. Kandıralılar, AK Partili Yaman ve Efe’yi büyük ilgi ve güler yüzle karşıladı.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını yoğun bir tempoda gerçekleştiren AK Parti Kocaeli’de, Milletvekili Adayları her ilçede mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Seçim Koordinasyon Merkezi programları kapsamında Kandıra’da çalışmalarını sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cemil Yaman ile İbrahim Efe vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. 14 Mayıs seçimlerinin önemini vurgulayan Yaman ve Efe, Kandıra’da vatandaşların ilgi ve güler yüzüyle karşılandı.

KANDIRA’YI MAHALLE MAHALLE ZİYARET ETTİLER

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve teşkilat yöneticilerinin de katıldığı programda Kandıra’yı mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cemil Yaman ile İbrahim Efe, ’14 Mayıs’ta Kandıra’dan güçlü destek alacağız’ mesajını verdi.

YAMAN: “14 MAYIS’TA YÜZYILIN SEÇİMİNİ YAPACAĞIZ”

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cemil Yaman; “Her seçim elbette önemlidir ama 14 Mayıs’ta yüzyılın seçimini yapacağız. Bir tarafta yalancılar ile bir tarafta ömrünü milletine hizmete adayların seçimi olacak. Aziz milletimizin hizmetkârı olan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye Kandıra’mız her zaman desteğini vermiştir. Bu seçimde de güçlü bir destek vereceğine inanıyorum” dedi.

EFE: “KANDIRA BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ”

Vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe, “Kandıra şehrimizin Karadeniz’e kıyısı olan tek ilçesi. Bizim gözbebeğimiz. Gerek yerel yönetimlerimiz, gerekse kurumlarımız tarafından Kandıra’da birçok çalışma yürütülüyor. Özellikle tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmalarda ciddi destekler veriliyor. Şehrimizde, Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Projesi (TABİP), mazot, gübre, meyve fidanı, arıcılık ekipmanları, yem bitkisi tohumu, modern sera kurulumu ve sera naylonu başta olmak üzere çok sayıda proje yürütülüyor. Bu çalışmaların arttırarak devam ettirmek arzusundayız” ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X