YENİDEN REFAH PARTİSİ KARAMÜRSEL TANITIM PROGRAMI YAPILDI

09 Mart 2024 14:19
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Doğan AYDAL, İl Başkanı Ali Taştan, İl Başkan Yardımcılarımız, Karamürsel Belediye Başkanı Adayı Ali Osman Aydın ve Meclis üye adayları ile birlikte Karamürsel’de Aday tanıtım ve Seçim beyannamesi programı yapıldı.

Karamürsel Teşkilatının hazırlamış olduğu programa Partililerden ve Halktan yoğun katılım gerçekleşti. Hafta içi gündüz programı olmasına rağmen kalabalık gözlerden kaçmadı. Karamürsel Belediye Başkanı Ali Osman Aydın katılanlara ilgi gösterenlere teşekkür etti. Karamürsel ile ilgili yapılacak projeler hakkında bilgi verdi.

PROF.DR. DOĞAN AYDAL’IN HIZINA YETİŞİLMİYOR

Yoğun bir çalışma programı içinde olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof.Dr. Doğan Aydal’ ın hızına kimse yetişemiyor. Kocaeli’ nin her noktasına istisnasız çalışmalar yapan Aydal diğer ilçelerde olduğu gibi Karamürsel ilçesinde de projelerini anlattı. Bu çalışmalar gösteriyor ki Yeniden Refah Partisi yükselişi özellikle Kocaeli’nin her yerinde başarı ile taçlanacak.

KADIN KOLLARI BAŞKANI’NA HEDİYE VERİLDİ

Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Zehra Barutçu’ya Tüm Kadın Kolları çalışanlarımıza ithafen çiçek takdimi Prof.Dr. Doğan Aydal tarafından yapıldı. Kadın kollarının tüm çalışmaları, üye çalışmalarındaki başarıları Yeniden Refah Partisinin çok önemli yerlere gelmesine vesile oldu.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X