YILDIRIM'DAN ÖZDEMİR'E "BİR DAHAKİ SEFERE BERABER GİDECEĞİZ İNŞALLAH"

21 Mayıs 2023 15:49
AK Parti Kocaeli İl Teşkilatının düzenlediği mahalle başkanları buluşmasında sözü alan Yıldırım, Kocaeli'nde 6 vekil çıkartan AK Parti'de 7. Sıra Milletvekili adayı olan Yasemin Özdemir için “Bir dahaki sefer beraber gideceğiz inşallah” dedi.

 YILDIRIM KOCAELİ’DE, MAHALLE BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

Seçimin ikinci tura kalması ile partilerde hareketlilik arttı. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı ilimize ağırlıyor. Yıldırım da katılımı ile bugün, Kocaeli Kongre Merkezi’nde mahalle başkanları ile toplantı gerçekleştirildi. Programa, AK Parti Kocaeli milletvekilleri Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysal Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın,  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, belediye başkanları, ilçe başkanları, yöneticiler ve partililer katıldı.

“KOCAELİ HAZIR”

Programda sözü alan, Binali Yıldırım; Az önce il başkanımız belediye başkanımız hedefi gösterdi. Hedef beş gün sonra 28 Mayıs’ta bu eksik kalan işi tamamlamak. Milletimiz Cumhur İttifakına yola devam dedi. Mecliste 323 Milletvekili ile yarıdan çok daha fazlasını verdi. Cumhurbaşkanını da açık ara birinci yaptı. Cumhurbaşkanımız esasında seçildi ama anayasamıza göre salt çoğunluğa ihtiyacımız var onun için ikinci tura gidiyoruz. Yarıdan bir fazla ile kalacak değiliz değil mi? Kocaeli’nin gençleri her zamanki yerinde mi? AK kadınlar yeni bir zafere imza atacak mıyız? Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor oyla tekrar seçecek miyiz? Kocaeli hazır.

“KOCAELİ YİNE GELECEĞİ GÖRÜYOR”

Kocaeli için en değerli yıllarını veren İbrahim Başkan da bizimle. Milletvekillerimiz de burada. Diğerleri de gönlümüzde. Kadın kolları başkanımız ıskaladı bir dahaki sefer beraber gideceğiz inşallah. Seçilen seçilmeyen bu yolda gayret gösteren bütün kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Kocaeli üreten bir şehir. Körfez olmasa Türkiye birçok yönden eksik kalır. Böylesine milli gelirimize katkı sağlayan Kocaeli’de yine geleceği görüyor. “

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X