YILDIZLI ÖRGÜTLE SAVAŞAN HÜRRİYET’E GÖNDERME Mİ YAPTI?

16 Mayıs 2023 12:29
CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı bugün gerçekleşen toplantıda ikinci tura kalan seçimler için örgütle yol yürüdüklerinin altını çizmesi Başkan Hürriyet’e gönderme olarak yorumladı.

Millet İttifakı bugün Lastik İş Sendikası Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın açıklaması ile 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarını değerlendirdi. Toplantıya, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Hasan Arabacı, CHP Kocaeli milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, siyasi partilerin ilçe başkanları ve milletvekili adayları katıldı.


ÖRGÜTLE SAVAŞAN HÜRRİYET’E GÖNDERME Mİ YAPTI?

Toplantıda sözü alan CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, ikinci tura kalan seçimler için örgüt ile birlikte çalıştıklarını söyledi. İl Başkanlığı döneminde Başkan Hürriyet ile aralarında zaman zaman yaşanan polemikler ve Hürriyet’in örgütü hiçe sayan tavırları nedeniyle üstüne basarak örgüt çalışması yaptıklarını dile getiren Yıldızlı’nın Hürriyet’e gönderme mi yaptığı merak edildi.


“ÖRGÜTÜMÜZLE BİRLİKTE”

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı;” Kaybedilmiş bir şey yok. Bir maç oynandı bir bir kaldık. Siyasette 24 saat çok önemlidir. Kimse umutsuzluğa kapılmasın biz bu seçimi alacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın. İlk günden itibaren, ben dünden itibaren başladım çalışmalara bugün de örgütümle birlikte il başkanımız ne yöne yönlendirişe o doğrultuda çalışıyoruz. “

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X