MHP'Lİ İSİMDEN ATEŞ İÇİN ŞOK SUÇLAMA Görevi suistimal ederek bazı Fetö'cülerin göreve iade edilmesine vesile olmuş mudur?

31 Ocak 2023 14:27
Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in 30 Aralık'ta Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda öldürülmesinin yankıları sürüyor.

MHP’NİN SESSİZLİĞİ İSTİFALARI GETİRDİ

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, Ankara'nın Çankaya ilçesinde 30 Aralık'ta bir binadan çıktıkları sırada, saldırıya uğramış ve hayatını kaybetmişti. Süikaste kurban giden Ateş’in ölümünün yankıları ise hala devam ediyor. Bu süreçte MHP’den ve Ülkü Ocakları’ndan  taziye mesajlarının gelmemesi ile pek çok istifa yaşanmıştı.

MHP’Lİ İSİMDEN ATEŞ’’E FETÖCÜ SUÇLAMASI

Sinan Ateş’in hayatını kaybetmesinin ardından Ateş’i MHP’li isimlerin FETÖ’cülükle suçlaması dikkat çekti. MHP’li Hüseyin Cebecioğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda;” Kendisine MHP adına tevdi edilen görevi suiistimal ederek bazı Fetöcülerin göreve iade edilmesine vesile olmuş mudur.!!!” İfadelerini kullandı. Paylaşıma cevap veren MHP’li bir başka isim Mutlu Karadağ ise” Delilsiz ispatsız ölmüş birine leke çalmak vebali ağır olur” diyerek tepki gösterdi.

 

Yorumlarda Sinan Ateş üzerinden tartışan ikilinin arasında ise şu diyaloglar yaşandı;

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X