“KOCAELİ HALKININ VEKİLİ OLMAK İÇİN…” KAAN KOBAKOĞLU ADAY ADAYI

18 Mart 2023 14:09
Avukat Kobakoğlu İYİ Parti Kocaeli’den Milletvekili aday adayı oldu

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi öncesi siyasi partilerde hareketlilik devam ediyor. İYİ Parti’de Milletvekili aday adaylığı başvuru süreci 22 Mart 2023 Çarşamba günü saat 19.00'a kadar sürecek. Bu kapsamda aday adayı olmak isteyen isimler resmi başvurularını tamamlayacak. Kentimizin tanınan simalarından Avukat Kaan Kobakoğlu’da İYİ Parti Kocaeli’den Milletvekili aday adayı oldu 

“KOCAELİ HALKININ VEKİLİ OLMAK İÇİN…”

Bugün İl binasında İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Kaan dilmen tarafından rozeti takılan Kobakoğlu adaylık acıkmasında şu ifadelere yer verdi;”İçinde bulunduğumuz süreçte memleketin geldiği noktada herkesin elini taşın altın koyduğu bu noktada yıllardır bu kente hizmet etmiş bir avukat olarak bu kararı aldım. Bu kararı alırken de İYİ Parti’nin ilkeleri ile ilklerim bağdaştığı için aday adayı olmak kararı verdim. Kocaeli’de yıllarca birçok kimsenin vekili olarak görev yaptım. Müvekkillerimin vekili idim şimdi tüm Kocaeli halkının vekili olmak için adaya adaylığımı açıklıyorum. Ülkemize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

KAAN KOBAKOĞLU KİMDİR?

23 Ocak 1968'de Ankara'da doğdu. İlk öğrenimini Çanakkale'de yaptıktan sonra, orta öğrenimini Çanakkale, Ankara, Çorum ve Kocaeli'de tamamladı. 1985-1989 yılları arasında  İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine devam etti. Daha sonra 1991-1993 yıllarında Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk ABD bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı ve aynı üniversitede halen doktora çalışmasına devam ediyor. Kobakoğlu 1994 - 1997 arasında akademik çalışmalarını Bordeaux IV Montesquieu Üniversitesi Hukuk Fakültesinde Karşılaştırmalı İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Enstitüsü (COMPTRASEC)'de yaptı. Fransızca ve İngilizce bilen Kaan Kobakoğlu 6 Mart 1999'da Esra Kobakoğlu ile evlendi. İş yaşamına 1989-1990 yılları arasında yaptığı avukatlık stajı ile başlayan Kobakoğlu, 1990-1996 yıllarında Dokuz Eylül Üniversitesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuk Ana Bilim Dalında Araştırma görevlisi olarak çalıştı. Hukuk alanında çok sayıda sertifikaya sahip olan Kaan Kobakoğlu, serbest avukat olarak 1991'de başladığı mesleğini halen devam ediyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X