KOVİAD’dan, Başkan Tutuş’a Tebrik Ziyareti

11 Haziran 2023 19:05
Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği (KOVİAD) Başkanı Harun Reşit Kocagöz, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Kocaeli’nin aktif iş insanları dernekleri arasında yer alan Kocaeli Vizyoner İş İnsanları Derneği Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve yönetimi, sivil toplum kuruluşları, oda ve siyasi parti ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda AK Parti İzmit İlçe Başkanı olarak atanan Muharrem Tutuş’a tebrik ziyaretinde bulunan Başkan Kocagöz ve yönetimi, yeni görevinde başarılar diledi. Aynı zamanda Başkan Kocagöz, KOVİAD yönetiminde yer alıp, ilçe yöneticiliğine seçilen Emre Öztürk ve Mehmet Kartal’a da hayırlı olsun dileklerini iletti.  

‘AMACIMIZ ŞEHRİMİZE DEĞER KATMAK’

Muharrem Tutuş’a görevinde başarılar dileyen Başkan Harun Reşit Kocagöz, “Kentimiz için önemli çalışmalara imza atacağınıza hiç şüphemiz yok. Bizler iş insanları olarak şehrimize değer katan ve bu anlamda mücadele eden herkesin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Göreviniz hayırlı olsun, başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Anlamlı ziyaretleri için Başkan Kocagöz ve ekibine teşekkür eden Tutuş, sivil toplum kuruluşlarının şehrimiz ve ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik önemine dikkat çekerek, KOVİAD’ı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X