Kurtulmuş’tan Büyükşehir’e ziyaret

19 Ekim 2023 15:32
Kocaeli’nde temaslarda bulunan TBMM Başkanı Kurtulmuş, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, ilimizdeki temasları kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret etti. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Büyükşehir hizmet binası önünde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcıları Sadık Uysal, Gökmen Mengüç, Hasan Aydınlık, Ali Haydar Bulut, iştiraklerin genel müdürleri ve daire başkanları tarafından karşılandı. TBMM Başkanı Kurtulmuş’a Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker eşlik etti. 

 

HİZMETLERLE İLGİLİ BİLGİ AKTARDI

Kocaeli’deki temasları çerçevesinde Büyükşehir’e konuk olan TBMM Başkanı Kurtulmuş, zabıta tören mangasını selamladıktan sonra başkanlık makamına çıktı. Başkan Büyükakın, burada TBMM Başkanı Kurtulmuş’a kendisini Kocaeli’de ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade etti. Büyükşehir’in Kocaeli’de hayatın her alanında sayısız hizmetler ürettiğini ifade eden Başkan Büyükakın, yapılan projelerle ilgili bilgi aktardı. Büyükşehir’in sosyal belediyecilik alanında yaptığı çalışmaları anlatan, özellikle pandemi sürecinde esnaftan çiftçiye kadar salgından etkilenen her kesime verilen desteklerden söz eden Başkan Büyükakın, belediyenin mali yapısında alınan tedbirler ve gelinen noktayı da ifade etti.

 

KUZEY METRO HATTI MÜJDE OLDU

Hayata geçirilen örnek projeleri görseller üzerinden TBMM Başkanı Kurtulmuş’a anlatan Başkan Büyükakın, Türkiye’nin en büyük çevre projesi İzmit Körfezi Dip Çamuru Temizliği, turizmde Kocaeli’ni bir üst lige taşıyacak Kartepe Teleferik Projesi ile Cedit, Barbaros, Gölcük, Dilovası gibi farklı alanlarda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ve olası bir depreme hazırlıklı olmak adına yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aktardı. Başkan Büyükakın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan “Kocaeli Kuzey Hafif Raylı Sistem Hattı”nın Kocaeli için büyük bir müjde anlamı taşıdığını da vurguladı.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X