KÖRFEZ BUGÜN DE SUSUZ KALDI RESİM ÇEKTİRMEKLE OLMUYOR

31 Ocak 2023 13:31
Körfez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erkan Uygun, Körfez Yeni Yalı Mahallesi'nde yeni yapılan içme suyu hattı patlamasının ardından alana giderek inceleme yapan ve sosyal medyada o fotoğrafları paylaşan Şener Söğüt ve Ali Sağlık’a tepki gösterdi.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İSU tarafından Körfez ilçede yaklaşık 2 yıldır devam eden yeni hat döşemesinde  Körfez Yeni Yal Mahallesi Bostancı Sokak'ta yeni döşenen içme suyu hattı patladı. Arıza nedeniyle Yeniyalı, Esentepe, Kuzey, Yavuz Sultan Selim, Çamlıtepe, Barbaros, Güney ve Fatih Mahalleleri'nde yaşanan su kesintisi ise hala devam ediyor. Henüz yeni biten çalışmanın patlak vermesi mahalle sakinlerini isyan ettirirken,  vatandaşlara tankerle su dağıtımı yapılmaya başlandı.

SÖĞÜT VE SAĞLIK'TAN YERİNDE İNCELEME

 Yaşanan arızanın ardından, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve  İSU Genel Müdürü Ali Sağlık  çalışmaları yerinde inceledi. Dün akşam saat 22:00’a kadar suyun olmayacağını söyleyen Söğüt “Çalışmaların başındayız” mesajı verdi.

"ARIZANIN BAŞINDA RESİM ÇEKTİRMEKLE..."

Söğüt ve Sağlık’ın çalışmalar sırasında nöbet tutarken çektikleri fotoğrafları paylaşmalarına ise Körfez Belediyesi CHP Meclis Üyesi Erkan Uygun’dan tepki geldi. Uygun;” Arızanın başında resim çektirmekle bu işler olmuyor” diyerek suyun yine kesildiğini ifade etti.

“5 KİŞİ ÇALIŞIP 10 KİŞİ BAŞINDA BEKLEYİP…”

Uygun şu açıklamalarda bulundu;” Isu genel müdürü Ali Sağlık arızanın başında resim çektirmekle bu işler olmuyor. Körfez ilçemiz bugünde susuz kaldı?”

“Arıza için 5 kişi çalışıp 10 kişi başında bekleyip resim çektiriyorsa arıza giderilmez ama siyaset için olay yerindeyiz işin başındayız görüntüsü verilir Sonuç: sular kesik gene?”

 

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X