ONLAR ZOR İŞE GELEMEZLER ONLARIN İŞİ MASA DEVİRMEK

29 Nisan 2023 18:44
AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık;” Muhalefet var, onların işi masa kurup masa devirmek. Bizim işimiz Türkiye’yi dünya süper liginde çıkarmak için çalışmak.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı bugün Başiskele Yeşilyurt Seçim Ofisinin açılışı için Kocaeli’ye geldi. Açılışa Yazıcı’nın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, milletvekili adayları, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu ve çok sayıda partili katıldı.

ONLAR ZOR İŞE GELEMEZLER ONLARIN İŞİ MASA DEVİRMEK

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği acıkışta konuşan, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık;” Böylesinde coşkulu bir ortamda buluşmadan memnuniyet duyuyorum. Büyükşehir belediye başkanımız birinci olursam Başiskele’ye taşınacağım dedi. Ben o işi zaten yaptım Başiskeli olarak sesleniyorum. Bir de muhalefet var. Onların işi masa kurup masa devirmek. Bizim işimiz Türkiye’yi dünya süper liginde çıkarmak için çalışmak. TCG Anadolu diyorsunuz insanlar sevinemiyor. Rabbim onları bu ülkenin başarısı ile sevinmeyi nasip etsin. Bu başarıların altında kimin imzasının olduğunu biliyor. Dünya çok zor bir sürece girdi.

“TÜRKİYE GEMİSİNİ AECMİ KAPTANA VEREBİLİR MİYİZ?”

Dünyada zor bir fırtına var. Türkiye gemisini acemi kaptana bırakabilir miyiz? Kaptan tecrübeli olmalı. Savunma sanayinde duraksamanın bile ağır faturası olur. Bugün HDP, bir kişiye kayıtsız şartsız destek veriyorsa bunun tek açıklaması var. Bizim görevimiz kimin kimin ile yol yürüdüğüne bakmak. Sadece kendi oyumuz değil gergin en az birkaç kararsızın Cumhurbaşkanına oy vermesini sağlamak. Başiskele birinciliği bırakmayacak. Verdiğiniz tüm emekler için teşekkür ederim” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X