Derince coştu bir kere

02 Mayıs 2023 13:55
AK Parti Derince Seçim İrtibat Bürosu açılışı, partililerin ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Derincelilerin açılışa gösterdikleri ilgi mitin alanlarını aratmadı.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını dolu dolu sürdüren AK Parti, Seçim İrtibat Bürosu açılışlarına devam ediyor. Son olarak AK Parti Derince Seçim İrtibat Bürosu açılışı, katılımın yoğunluğu ile miting alanlarını aratmadı. Her açılışta olduğu gibi yine gövde gösterisi yapan AK Parti’nin Derince Seçim İrtibat Bürosu açılışına partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

VATAN SEVDASI TÜRK BAYRAĞI İLE DALGALANDI

Açılışa katılan vatandaşlar, Derince Seçim İrtibat Bürosu önünde büyük bir Türk Bayrağı açarak vatan ve millet için hizmet arayışında sadece AK Parti’de güvenlerini yeniden gösterdiler. Derince’deki coşkulu kalabalık, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimde gerçekleşeceğine inandıkları AK Parti zaferini şimdiden kutlamaya başladılar.

DERİNCE’DE AK PARTİ’YE TAM DESTEK

Derince’de düzenlenen Seçim İrtibat Bürosu açılışına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Gülay Artut’un yanı sıra çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Vatandaşların coşkulu ve yoğun katılımıyla açılış programında AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus; “Bu coşku, bu heyecan, milletimizin dualarıyla birleşerek 14 Mayıs’ta sandıkları patlatacak” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X