Erzurumlular Vakfı’ndan öğrencilere büyük destek

17 Ekim 2023 15:08
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen etkinlikle kentimizin en aktif sivil toplum kuruluşu ödülüne layık görülen Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yönetimi, yeni eğitim öğretim döneminde de burs geleneğini sürdürüyor. Vakıf Başkanı Ahmet Önal ile yönetim kurulu üyeleri, üniversite öğrencilerine yönelik burs katkısını sürdürme kararı aldı. Bu kapsamda yapılan toplantı ile hem gelen talepleri değerlendirdi hem de geçtiğimiz yıllara göre burs verilecek üniversite öğrencilerinin kapsamını genişletti.

MEMLEKET AYRIMI OLMAYACAK

Buna göre; Erzurumlular Vakfı yönetimi, bu yıl toplamda 125 öğrenciye burs verme kararı aldı. Geçtiğimiz yıllara göre arttığı belirtilen gençlere ödecek miktar ise açıklanmadı. Ancak Bursun 7 ay süre ile verileceği kaydedildi. Öte yandan ilimizdeki gençlere yönelik verilecek bursun sadece Erzurumlulara değil, aynı zamanda üniversitede öğrenim gören ve başvurusu kabul edilen tüm gençleri kapsayacağı öğrenildi.

 

SADECE ERZURUMLULAR YOK

Eğitim gündemi ile bir araya gelen ve toplantı sonrasında vakıf yönetimi adına bir açıklama yapan Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, “Yönetim olarak bu sene 125 üniversite öğrencisi gencimize, 7 ay süresince aylık burs verilmesi kararını aldık. Amacımız ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatmak. Biz sadece Erzurumlu hemşehrilerimize değil tüm vatandaşlarımıza yardım elini uzatıyoruz. Tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X