AŞKIN SESİNİ YÜKSELTTİ ÜNLÜ’DEN TEPKİ GELDİ! “BAĞIRMA”

04 Temmuz 2023 15:39
İzmit Meclisinde Cumhur İttifakı tarafından belediyenin yaptığı arsa satışlarının parasının nerelerde kullanıldığı tekrar soruldu. Konuya cevap vermek için kürsüye çıkan CHP Meclis Üyesi Tuncay Aşkın ve Cumhur İttifakı arasında sesler yükseldi.

İzmit Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı bugün gerçekleştirildi. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Maraş’ta olması nedeni ile meclis toplantısına İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Sarıca Başkanlık etti. 13 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

CHP Meclis Üyesi Tuncay Aşkın;“Bu arazilerin parasını ne yaptınız diyorlar bir daha izah edeyim Türkiye’de olağanüstü şeyler oluyor, pandemi gibi deprem gibi. Bu soruyu soracağınızı bildiğim için deprem bölgesinde kaç para harcadığımızı sorduk 10 milyon gibi bir rakam çıktı. Yani 40 milyonun 10 milyonu oraya mı gitmiş kaldı 30. Arkadaşlar Türkiye’nin hiçbir Belediyesi’nde şartlı bir arsa satışı olmaz bir tek bizim meclisimizde çıkıyor. Biz nerede kullanılacağını söyleyerek bu arsa satışlarına yetki veriyoruz.


AK Parti Grup Başkanı Muharrem Tutuş “Hangi kanuna göre bunu söylüyorsunuz. Şartlı satış yapılmaz diye nerede yapılıyor?, böyle yetki verilmeyeceğine neye dayanarak söylüyorsunuz”
Aşkın “Bunu yapan bir tek İzmit Belediye Meclisi bir araştırın.”


AK Parti Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu” Bak benim 4. Dönemim Her yer şartlı satılmıştır Tuncay, öyle kafana göre kullanamazsın. “

Aşkın’ın cevap vermek üzere konuşmaya başlaması sonrası sesi yükselince AK Parti Meclis Üyesi hayrettin Ünlü’den “Bağırma karşında meclis üyesi var’ uyarısı geldi. Ardından konuşan Aşkın işe şu ifadelere yer verdi;”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X