YILPORT ANADOLU LİSESİ ADNAN ŞAMDAN VE ERAY ŞAMDAN' I AĞIRLADI

09 Ocak 2024 10:23
Dilovası Yılport Ulaştırma Hizmetleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi düzenlediği kariyer günleri kapsamında, karatede Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları bulunan, tarihimizde ilk kez yer aldığımız Olimpiyatlarda kürsü başarısı yakalayan ve olimpiyat ikincisi olan Milli Karatecimiz Eray Şamdan ve bu başarının en büyük mimarı Türkiye Karate A Milli Takım Teknik Direktörü Sensei Adnan Şamdan' ı ağırladı.

Okul Müdürü Öztürk Onursal' ın moderatörlüğünde geçen söyleşide, öğrenciler Adnan Hoca ve Eray Şamdan' a sorular yöneltti. Eray Şamdan şampiyonluk ve başarıya giden yolun, disiplinli çalışma, fedakarlık ve devamlılık istediğini. Bu unsurların yerine getirilmesi halinde başarının kaçınılmaz olduğunu belirtti. Eray'ın babası ilk ve daim hocası olan Türkiye A Milli Takımlar Teknik Direktörü Adnan Şamdan' da her çocuğun mutlaka bir spor dalı ile ilgilenmesi gerektiğini, bu uğraşının sonucunun başarı getireceğini, getirmese dahi spor yapan bir bireyin topluma ve kendine daha yararlı olacağını ve sağlık açısından da çok büyük değer katacağını belirtti.

Okul Müdürü Öztürk Onursal, Adnan Şamdan Hoca ve Şampiyon Sporcu Eray Şamdan'a okulumuzun davetine katıldıkları için teşekkür ederiz dedi. Ayrıca bu buluşmaya vesile olan ve bizlere her platformda destek olan Dilovası Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Sn Kenan Yılmaz' a da şükranlarımızı sunuyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X