Gönülden Gönüle Ziyaretleri Kandıra İlçemizde Devam Etti

08 Kasım 2023 08:59
Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler Valimiz Seddar Yavuz’un örnek projelerinden olan Gönülden Gönüle Projesi kapsamında ziyaret edilmeye, hanelerle hemhal olunmaya devam ediliyor.

Bu kapsamda İlimiz genelinde yapılan hane ziyaretleri bugün Kandıra ilçemizde Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy tarafından gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde 10 aile ile hemhal olan Vali Yardımcısı Aksoy, ailelerin ihtiyaçları ve taleplerini yerinde inceleyerek gerekenlerin yapılacağını ifade etti.

Şehidimiz Ahsen Budak’ın Ailesi Ziyaret Edildi

İlk olarak Şehidimiz Ahsen Budak’ın emanetleriyle bir araya gelen ve ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Valimiz Seddar Yavuz’un selamlarını ileterek onlarla hasbihal etti, sabırlar diledi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduklarını ve onur duyduklarını belirten şehidimizin ailesi: “Her zaman yanımızda olan Sayın Valimize ve sizlere teşekkür ediyoruz. Allah Devletimize zeval vermesin.” diyerek Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler.

Kıbrıs Gazimizden Hayır Duaları Alındı

Vali Yardımcısı Aksoy; şehidimizin ailesi ile yaşlı, engelli, yetim, ihtiyaç sahibi 8 aileyi ziyaret ettikten sonra Kıbrıs Gazimiz Şemsettin Çetin’in evine misafir oldu, gazimiz ve ailesiyle yakından ilgilendi.

“Onur abidelerimiz olan kahraman gazilerimiz ve şehadete yürüyen yiğitlerimizin emanetleri için ne yapsak azdır.” diyen Vali Yardımcısı Aksoy gazimizin hayır duaları ile ziyaretlerini sonlandırdı.

Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, ziyaretleri sırasında rastladıkları vatandaşlarımızla sohbet edip, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirmeyi de ihmal etmedi.




YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X