Hasan Bitmez Meclis Kürsüsünde Fenalaştı!

12 Aralık 2023 15:28
Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, TBMM kürsüsünde konuşma yaptığı sırada baygınlık geçirdi. Bitmez’e ilk müdahale Meclis’te yapıldı. Bitmez daha sonra ambulansla hastaneye götürüldü.

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde devam eden bütçe görüşmelerinde konuşma yaptığı sırada kürsüde baygınlık geçirdi.

Bir anda yere yığılan Bitmez'in yanına diğer milletvekilleri koştu. Yere düşerken kafasını mermere vurduğu öğrenilen Bitmez'e kalp masajı yapıldı.

Uzun süre kalp masajı yapılan Bitmez, sedye ile Genel Kurul salonundan çıkarıldı. Bitmez, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan ve kalp krizi geçirdiği öğrenilen Bitmez’e anjiyo yapıldığı belirtildi. Hasan Bitmez'in şeker ve kalp rahatsızlığı olduğu belirtildi.

SAĞLIK DURUMU CİDDEYETİNİ KORUYOR

Saadet Partisi Basın Müşaviri Hacı Murat Uzgur de vekil Hasan Bitmez'in sağlık durumu hakkında son bilgiyi paylaştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Uzgur, 'Kocaeli Milletvekilimiz Genel Başkan Yardımcımız Hasan Bitmez Bey’in durumu ciddiyetini koruyor. Bilkent Şehir Hastanesi’nde tıbbi müdahale devam ediyor.' ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X